19.6.2008

My Coffee & My Bar - Mikkeli

ÖHÖHÖHÖHÖ!!! ÖHÖHÖHÖHÖHÖHÖHÖÖÖÖ!!!! -ilmaisulla saattaa näin tekstin muodossa hieman kuvailla sitä äänimaailmaa, joka Mikkelin My Coffee & My Barissa perjantaina iltakymmeneltä vallitsee. Paltsut on pidetty, kokoukset kokoustettu, kravattia löysätty ja vapaalle vaihdettu, minkä saattaa sivullinenkin kuulla. Mutta toisaalta on ilo nähdä, että myös mikkeliläinen toimistoväki osaa tarvittaessa irroitella reippaammalla äänellä!

Eräällä setämiehellä irroittelu on mennyt hieman liiankin pitkälle ja juoma lattialle, joten baariminna taluttaa setämiehen määrätietoisesti ulos. Joskin voisi arvella, että tämän setämiehen viimeisin paltsu lienee pidetty lähinnä sosiaalitoimiston tuulikaapissa. Muuten asiakaskunta on hyvin asiallisen oloista, niitä ihmisiä, jotka päivittäin laittavat suomenmaan rattaat pyörimään näyttöpäätteidensä ääreltä. Tunnelma tiivistyy paikan päällä kännykällä naputtelemaani viestiin: "My Bar My Coffee Mikkelissä. Tunnelma: konservatiivinen, keski-ikäinen, kovaan ääneen naurava, jääkiekkoa sivusilmällä katsova."

Mutta on todettava, että Mikkelissä on tällaiselle kahvila-baarille mielestäni tilausta. MyToasteja ja muuta kahvilasyötävää saa nähdäkseni iltamyöhään, kun aiemmin on ollut tyytyminen lähinnä Suomi-Grillin tai kebabpizzerioiden tarjontaan. Jos haluaa elää terveellisesti, voinee täällä oluiden välissä haukata MySalaatin. Täällä voi ajatella mukavasti käväisevänsä yhdellä tai haukkaamassa syötävää vaikka junaa odotellessa, päiväsaikaan voi istahtaa kadun puolella myös terassilla.

Hankalan nimen omaava kahvila-baari on varsin uusi tulokas Mikkelissä, aiemmin paikalla sijaitsi perinteikkään hotelli Nuijamiehen aulabaari, joka sulkeutui kaiketi vuoden 2007 alkupuolella Forumin korttelin rakennustöiden tieltä. Hotellin tilalle remontoitiin Anttilan tavaratalo ja toimistotiloja.

Mikkeli keskustassa, torin paikallisbussipysäkkien puoleisella laidalla (osoite: Porrassalmenkatu 21) sijaitseva My Coffee & My Bar palvelee aamuyhdeksästä yökahteen saakka joka päivä. Ravitsemusliikkeeseen voi halutessaan pirauttaa valitsemalla numeron 0440-212 661.

2 kommenttia:

david santos kirjoitti...

Great work, my friend, great!
Congratulations!

Timo-Pekka kirjoitti...

Ou dear, David, thänk juu veri mats. :)