9.12.2007

Shine Pizzeria - Töölö

Sunnuntaisin tarve saada rasvaista, suolaista ja lihaista epäterveysruokaa on tavallisesti varsin suuri. Tällä kertaa sunnuntain appeen sai tarjota Helsingin Töölööstä löytyvä Shine Pizzeria.

Ikkunassa valokuitu-jouluvalot vilkuttavat villisti vihreää, punaista ja sinistä. Kirkkaan punaiset seinät sopivat hyvin taustaksi myös trendikkäälle kahvilalle. Pizzeriassa on vain muutama loosillinen tilaa, asiakaspaikkoja on pitkulaisessa tilassa alle parikymmentä. Muutama muukin asiakas on hakemassa helpotusta sunnuntai-illan olotilaansa. Trendikkyyttä ei ole juuri havaittavissa. Paikalla oleva henkilöstö on ulkomaalaista, asiallisen ystävällistä. Tunnelma on hieman Kallion suunnalle viittaava. Oluttakin saa, joskaan paikka ei sellaisen nauttimiseen oikein tunnu miellyttävältä, juomarauha ja muut oluennauttijat puuttuvat.

Vitosella saisi päivän pitsan, jonka koostumusta pitänee erikseen tiedustella. Vegetariana olisi täällä myös halpaa. Valitsen edukkaimpiin kuuluvan francescana-pizzan (kinkkua, herkkusientä), kustantaa 6 euroa. Ehdottomasti hintansa väärti, hyvää juustoa, herkkusientä ja kinkkua. Lauantai-illan viimeiset krapulanrippeet on hiljalleen iltakymmeneltä häivytetty.


Ravitsemusliikkeen tiedot:
Shine Pizzeria
Mechelininkatu 12-14, Etu-Töölö, Helsinki
Avoinna ma-pe 10.30-22, la-su -22
p. (09) 446 685

Ei kommentteja: